2019 alleen nog open op Maandag 30 december! 2019!

We werken op afspraak! call or mail for an appointment :-).
Only open on Monday the 30th of december!
After our big move and a very bizzy festive season we're taking a little break before 2020. Thank you and we hope to see you soon!

CONTACT

020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Aalsmeerderweg 103-T 1432CJ Aalsmeer
inrit bij 101, achter de DHL

Makeover Factory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

Voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 70,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels. Wifi en een lekker kopje thee.

Monique Ebbs eigenaresse van Alternatief kostuumverhuur

Alternatief kledingverhuurbedrijf heeft een uitgebreide collectie kleding en accessoires van verschillende decennia, beroepskleding en uniformen die vooral wordt gebruikt voor films, commercials, theaterproducties en themafeesten. Voor kostuumontwerpers en stylistes is de collectie van Alternatief een inspiratiebron van unieke items die regelmatig wordt vernieuwd. Omdat persoonlijke service bij ons voorop staat heeft Alternatief speciaal voor onze klanten een prestylingservice shop n drop.
Bovendien werken bij Alternatief stylistes en kostuumontwerpers en hebben wij een kostuumatelier. Alternatief heeft kleding geleverd aan films als Minoes, Discovery of Heaven, Pietje Bell en producties als Baantjer, Jiskefet, Zaai en Trauma 24/7.

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!

wat kan je doen bij ons?

Alternatief Kostuum

Pilotenstraat 11
1059CH Amsterdam
tel 020 - 760-9660

Kamer van Koophandel: 33165520
Branchecode (BIK): 714041

particulieren

Wil je bij ons huren? Dat gaat als volgt. Je moet een geldig legitimatiebewijs meenemen. Een complete outfit kost je 60 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 60 euro. Zoek je alleen een paar schoenen, accesoire of een bepaald colbert dan hebben wij natuurlijk een prijslijst klaarliggen.

stylistes

Je kan bij ons uit komen zoeken en we kunnen kleding voor je klaarhangen, overleg met ons wat je het beste uitkomt. Wij houden bij wat je meeneemt op het stylistenformulier en rekenen een doorpastarief als de kleding niet wordt gebruikt en binnen een week terug is.

feestorganisatie

Geef je een feest en via de flyer of via de website komen er klanten bij ons dan geven we ze een korting van 10%, .

bedrijven

Heb je interesse om met een groep te komen of heb je voor een evenement bijvoorbeeld een aantal Hare Krishna's nodig, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Als je ons je wensen vertelt dan komen wij met een plan en een passende offerte.

studenten-korting & stage

Voor producties van studenten aan de mode-academie, foto-academie, kunstacademie, filmacademie, toneelacademie of andere beeldende richtingen. hebben wij een speciale korting van 50 % . Voorwaarde is een geldige inschrijving en een schriftelijke omschrijving (script, plan van aanpak o.i.d.) van de productie. Meer informatie bij Monique. Wij zijn een erkend leerbedrijf en als je stage wil lopen bij ons stuur dan een mail met info.

Stagaires

Wij zijn een erkend leerbedrijf en als je stage wil lopen bij ons stuur dan een mail met info.

Wie
.
kijkje in de klerenkast van monique ebbs

We houden van kleren!

Wat kan je zeggen je staat ermee op en je gaat ermee naar bed...Kijkje in de kledingkast van Monique

het beste kostuumverhuurbedrijf van amsterdam!

We zijn er goed in!

In de serie Het Beste...van Amsterdam van Het Parool kwamen wij uit de bus als het beste kostuumverhuurbedrijf.
Lees meer over de geschiedenis van Alternatief.