Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!

Groepskorting 10%

Groepen vanaf 4 personen hebben 10 procent korting. Voorwaarde is dat jullie samen komen en van te voren je wensen kenbaar hebt gemaakt en de juiste maten hebt doorgegeven.

Feestkorting 10%

Als je een feest organiseert dan kan je dat melden bij ons en dan geven wij 10% korting aan jullie gasten. Je kan een speciale bon krijgen om mee te sturen met je e-mails of we spreken een geheim woord af, bijvoorbeeld 'dress2impress'. Sfeerverhogend is een verkleedwinkel op lokatie, met rekken, accessoires, make-up spiegels en onze stylisten.

studentenkorting

Studentenkorting 50%

Voor studenten aan de mode-academie, foto-academie, kunstacademie, filmacademie, toneelacademie of andere beeldende richtingen hebben wij een speciale korting van 50 % voor hun projecten, produkties.
Voorwaarde is een geldige inschrijving en een schriftelijke omschrijving (script, plan van aanpak o.i.d.) van de productie. Meer informatie bij Monique.
Zelf uitzoeken, schoon retour en netjes terughangen zijn voorwaarden.
NB Dit is de enige studenten- korting die wij bieden.

Stylistenkorting 20%

De 20% kortingsregeling geldt voor de editorials van mode magazines en lifestyle magazines en gebeurt onder naamvermelding. Graag een (digitaal) bewijs van plaatsing.

Goede doelkorting 50%

We geven 50% korting aan goede doelen of acties voor een goed doel. Dit beoordelen we steeds per geval.