OPEN

bel of mail voor een afspraak | call or mail for an appointment :-)
maandag, dinsdag, woensdag 9.30-17.00
monday, tues-, wednesday 9.30am-5.00pm
donderdag 9.30-20.00
thursday 9.30am-8.00pm
vrijdag  9.30-17.00
friday 9.30am-5.00pm
zaterdag 12.00-17.00
saterday 12.00am-5.00pm

CONTACT

020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Pilotenstraat 11 1059H Amsterdam


MakeOverFactory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

Elke middag en donderdagavond op afspraak voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 65,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels.

home | feest | popsterren I

Wannabe a popstar? A wannabe popstar?

Met al die wedstrijden om ontdekt te worden gaat er natuurlijk niets boven de oude vertrouwde playback show! Bedrijfsfeesten met personeel dat live performed in onze kleding. Themafeesten met idolen van vroeger, playbackshows van de plaatselijke camping tot grote make-overs op lokatie met make-up en haar. Bij Alternatiefkostuum verhuur zoeken we de best lijkende outfit voor je op maat en als het er niet hangt maken we het soms ook nog. We hebben al van alles gedaan! Recent nog de Toppers en Lady gaga.... maar ook Kiss, Village People, Pussycat Dolls, Duran Duran, Adam Ant, Dolly Dots (onze uitvoering en nog een versie, Status Quo, ZZtop, Jackson Five, AbbA, MUD. Of trio's als The Supremes alias The Dreamgirls, LUV en natuurlijk De Toppers. Hoe meer je een "Look-a-like" wil worden hoe leuker wij het vinden. Make-over op lokatie: Voor een make-over kunnen onze stylistes en Make-up ook aan huis komen, prijs op aanvraag. meer popstars

zie ook:

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!Creative Commons License