2019 alleen nog open op Maandag 30 december! 2019!

We werken op afspraak! call or mail for an appointment :-).
Only open on Monday the 30th of december!
After our big move and a very bizzy festive season we're taking a little break before 2020. Thank you and we hope to see you soon!

CONTACT

020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Aalsmeerderweg 103-T 1432CJ Aalsmeer
inrit bij 101, achter de DHL

Makeover Factory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

Voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 70,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels. Wifi en een lekker kopje thee.

Gala voor hem en haar

Galakleding in vele soorten en maten. Maar altijd met de Alternatief touch of elegance, dat kan een accessoire zijn, een gewaagde print. Rokkostuums, Tux, Eveningdress en Bruidsjurken. Bul, boterbriefje, jubileum en begravenis. Wij hebben voor de juiste gelegenheid het juiste kostuum.

Gala ook in grote maten!

Damesmaten van klein naar groot: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56
Grote herenmaten tot maat 56, 58!

avondjurk

Voor de dames ligt het aan de ene kant makkelijker aan de andere kant moeilijker. De kledingvoorschriften zijn veel minder strikt, maar er wordt ook veel strenger opgelet. Lees de bladen er maar op na waar de critici de plaatjes geschoten op de rode loper stevig afkatten.

jacquet

Een jacquet bestaat uit een lange, zwarte jas met rond weggesneden voorpanden en een gestreepte broek zonder omslag. Daaronder draag je een witte, niet gesteven, overhemd met een blinde knoopsluiting, dubbele manchetten, een grijs, zwart of witte das en een grijs vest. Verder grijze glacé of suede handschoenen, een grijze of zwarte hoge hoed en gladde, zwarte schoenen.

Tijdens de receptie en het diner hoef je de hoed en handschoenen niet bij je te hebben. De variaties op het traditionele zwarte jacquet zijn bijvoorbeeld wit of grijs. Het jacquet heeft lange panden en wordt altijd gedragen in combinatie met een gestreepte pantalon en een zwart of grijs vest. De schoenen moeten ook zwart zijn. Met een stropdas hoort het overhemd een liggende boord te hebben. Het jacquet draag je tot zonsondergang.... lees verder

zie ook:

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!