MakeOverFactory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

bel of mail voor een afspraak, passen op afspraak na 13.00 maan, dins, woens 09.30-17.00
don 09.30-20.00
vrij 09.30-17.00
zat 12.00-17.00 selfservice voor styling & op afspraak voor partypeople
020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Pilotenstraat 11 1059H Amsterdam


Elke middag en donderdagavond op afspraak voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 65,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels.

freaky, kinky en sexy outfit

Maar het kan natuurlijk ook good old Clowns, cowboy's & indianen, beesten, Dirndl & Lederhosen, volendamse vissersvrouw, bollywood, kaftan of burqa zijn.

vervolg dresscodes

Dresscode Chique le Freak Chique gekleed op een fancy lokatie, zoals een balzaal en dan met een masker, denk aan Eyes Wide Shut.
Dresscode Foute Party Kan van Apres Ski Hut tot Hollandse Avond op het Rembrandtplein lopen, gliiterblouses, glitterjasjes, wijde pijpen, gekke brillen en een hoop lol.
meer klassieke dresscodes

zie ook:

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!Creative Commons License