OPEN

bel of mail voor een afspraak | call or mail for an appointment :-)
maandag, dinsdag, woensdag 9.30-17.00
monday, tues-, wednesday 9.30am-5.00pm
donderdag 9.30-20.00
thursday 9.30am-8.00pm
vrijdag  9.30-17.00
friday 9.30am-5.00pm
zaterdag 12.00-17.00
saterday 12.00am-5.00pm

CONTACT

020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Pilotenstraat 11 1059H Amsterdam


MakeOverFactory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

Elke middag en donderdagavond op afspraak voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 65,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels.

Freaky en sexy outfit

Foute party met glitterjasjes, de Pimplook voor de ex-pornstar feestjes, latex in rood, wit en zwart voor Wasteland en andere kinky parties. Travestie: leef je lekkeruit in jarretels en mantelpak.
Het burlesque stijltje, in de sfeer van Molin Rouge. Horrorthema zoals in Freddy's Back, Addam's Family, Pinhead, de Dood, Dracula, Dr. Frankenstein. Verleg uw grenzen en duik in de rekken van Alternatief. Jarretels, corsetten, petticoat of pumps? De chique hookerlook zoals in Lady Marmelade & Moulin Rouge. De klassieke nachtclub met striptease met stijl.

dresscodes

  • Dresscode Burlesque Nachtclubsfeertje à la de fil Moulin Rouge, jarretels, Tease-a-go-go, fifties pin-ups, netkousen, corsetten, zwoele blikken. Sexy en een beetje stout, maar op een smaakvolle, gestileerde manier die vrouwen ook leuk vinden. De grote roergangster is Dita von Teese. Onze Burlesque-department
  • Dresscode Sleazy over the hill, doorgebleekte waterstofperoxide, lipjes getuit, borstimplants vooruit, zie: Donnatella Versace, Pamela Anderson. Barbie is volwassen geworden. Oh Oh Cherso is een goed voorbeeld van de nederlandse variant.
  • Dresscode Kinky Geen vanillesmaak, maar meestal een strikte kledingscode van leer, latex, pvc en dergelijke.
  • Dresscode Extravaganza Toeters en bellen, glitters en boa's. Travestie met dubbellange wimpers in glitterjurkjes.

lees verder

zie ook:

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!Creative Commons License