2019 alleen nog open op Maandag 30 december! 2019!

We werken op afspraak! call or mail for an appointment :-).
Only open on Monday the 30th of december!
After our big move and a very bizzy festive season we're taking a little break before 2020. Thank you and we hope to see you soon!

CONTACT

020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Aalsmeerderweg 103-T 1432CJ Aalsmeer
inrit bij 101, achter de DHL

Makeover Factory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

Voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 70,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels. Wifi en een lekker kopje thee.

feest | film

De films uit de droomfabriek van Hollywood hebben ons de meeste rolmodellen en ikonen opgeleverd, misschien op de popsterren na. De filmsterren-look uit de gouden jaren van Hollywood, met onbereikbare filmgodinnen als Rita Hayworth en Greta Garbo. Na de tweede wereldoorlog het realisme van Marlon Brando en James Dean. Zij maakten de look van de simpele spijkerbroek groot, daarvoor alleen in westerns te zien en gedragen door arbeiders. Het toendertijd baanbrekende West Side Story. Dansen als John Travolta, sexy purren als Marilyn Monroe, de onbegrepen blik van James Dean. Na een goede film loop je een paar centimeter van de grond in een andere wereld. Laat ons je helpen in die droom en kies voor de coolness van Mad Men, de Viva la Fiesta van Pirates of the Caribbean. En dan is er natuurlijk altijd nog de camp van Austin Powers!

dresscode hollywood

Dit is natuurlijk een prima idee voor een themafeest, iedereen kan zich uitleven in zijn of haar favoriete droomster, voor elk type groot, klein, rood, bruin is wel een geschikte filmster met de geschikte feestkleding. En omdat het zo een feestelijk thema is, voelt iedereen zich al een ster op zijn eigen feestje.
lees verder

zie ook:

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!