2019 alleen nog open op Maandag 30 december! 2019!

We werken op afspraak! call or mail for an appointment :-).
Only open on Monday the 30th of december!
After our big move and a very bizzy festive season we're taking a little break before 2020. Thank you and we hope to see you soon!

CONTACT

020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Aalsmeerderweg 103-T 1432CJ Aalsmeer
inrit bij 101, achter de DHL

Makeover Factory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

Voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 70,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels. Wifi en een lekker kopje thee.

Kerstman, Kerstvrouw & Kerstengel

De klassieke kerstman, de dikbuikige goedlachse man in rood pak afgezet met wit bont is uitgevonden door Coca Cola, maar is natuurlijk een heidense uitvinding die te maken heeft met het midwinterfeest. Tegenwoordig is de Kerstman een geduchte concurrent voor onze oude verytrouwde Sint. De vrouwelijke versie, de Kerstengel, is meer sexy en komt in verschillende smaken. Rood pakje als een kerstelf of meer in het wit met grote engelenvleugels.

zie ook:

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!

kerstman, santa kerstengel kerst engel 1

kerstengel 1

Christmas angel

kerstman, santa kerstengel kerst engel 2

kerstengel 2

Vliegende engel

kerstman, santa kerstengel kerst engel 3

kerstengel 3

Witte kerstengel

kerstman, santa kerstengel kerst engel 4

kerstengel 4

Vol in de make-up

kerstman, santa kerstengel kerst engel 5

kerstmis 5

Een lekker stel!