het liefst werken we op afspraak, bel of mail eerst even

MakeOverFactory: have fun in the factory

Onze klanten events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club. Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 65,-.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties.

maa 09.30-17.00
din 09.30-14.00
woe 09.30-17.00
don 09.30-20.00
vri 09.30-17.00
zat 12.00-17.00

Styling & Productie

's Ochtends zijn wij gericht op stylingklanten. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9669

Kerstman, Kerstvrouw & Kerstengel

De klassieke kerstman, de dikbuikige goedlachse man in rood pak afgezet met wit bont is uitgevonden door Coca Cola, maar is natuurlijk een heidense uitvinding die te maken heeft met het midwinterfeest. Tegenwoordig is de Kerstman een geduchte concurrent voor onze oude verytrouwde Sint. De vrouwelijke versie, de Kerstengel, is meer sexy en komt in verschillende smaken. Rood pakje als een kerstelf of meer in het wit met grote engelenvleugels.

zie ook:

Feest-outfit € 60,--

Een complete outfit kost je 60 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 60 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!Creative Commons License
kerstman, santa kerstengel kerst engel 1

kerstengel 1

Christmas angel

kerstman, santa kerstengel kerst engel 2

kerstengel 2

Vliegende engel

kerstman, santa kerstengel kerst engel 3

kerstengel 3

Witte kerstengel

kerstman, santa kerstengel kerst engel 4

kerstengel 4

Vol in de make-up

kerstman, santa kerstengel kerst engel 5

kerstmis 5

Een lekker stel!