OPEN

bel of mail voor een afspraak | call or mail for an appointment :-)
maandag, dinsdag, woensdag 9.30-17.00
monday, tues-, wednesday 9.30am-5.00pm
donderdag 9.30-20.00
thursday 9.30am-8.00pm
vrijdag  9.30-17.00
friday 9.30am-5.00pm
zaterdag 12.00-17.00
saterday 12.00am-5.00pm

CONTACT

020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Pilotenstraat 11 1059H Amsterdam


MakeOverFactory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

Elke middag en donderdagavond op afspraak voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 65,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels.

Fabulous Eighties

home | feest | eighties I | eighties II

Kostuumgeschiedenis

Colbertjes met opgerolde mouwen, pumps van glimmend lakleer (witte pumps met beenwarmers!), afgezakte sweaters met een blote schouder. Daarnaast was er ska; baggy trousers gedragen met kleine herenhoedjes en veel zwart wit. Films als Mad Max, Desperately Seeking Susan en Purple Rain. De doom was over, er mocht weer gelachen worden en het gevoel van dansen op de vulkaan was over. De palestijnensjaal en de legerkistjes konden in de kast. Yuppen (Young Urban Professionals) groeiden overal als paddestoelen uit de grond. Met als stijlicoon Jan Lenferink met zijn buttondown overhemd met brede strepen. Vanessa heette nog geen Conny en sprong vrolijk in het rond met een dikke gekleurde haarband. Aan het eind van het decennium brak in 1987 house door. Bij een nieuw levensgevoel hoorde een nieuwe drug; XTC! Lees meer over de Summer of Love bij "What is this thing called house?"(site in het nederlands)

zie ook:

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!Creative Commons License