OPEN

bel of mail voor een afspraak | call or mail for an appointment :-)
maandag, dinsdag, woensdag 9.30-17.00
monday, tues-, wednesday 9.30am-5.00pm
donderdag 9.30-20.00
thursday 9.30am-8.00pm
vrijdag  9.30-17.00
friday 9.30am-5.00pm
zaterdag 12.00-17.00
saterday 12.00am-5.00pm

CONTACT

020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Pilotenstraat 11 1059H Amsterdam


MakeOverFactory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

Elke middag en donderdagavond op afspraak voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 65,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels.

Fabulous Eighties

home | feest | eighties I

Kostuumgeschiedenis

Lets get physical in de 80's. Iedereen keek naar de fitness &; work-out video van Jane Fonda. Het leidde tot groepjes als Doris D and the Pins, die je al zingend uitdaagden tot nog een high kick met gifgroene en roze zweetbandjes, Popgroepen als de Dolly Dots die de zuurstokroze, neongele en gifgroene petticoats en wijde laag over laag kleding droegen. Maar ook Cindy Lauper, Pat Benatar en natuurlijk Madonna stonden voor een heel nieuwe krachtige look. Girls just wanna have fun, material girls in a material world. De mannelijke variant was natuurlijk George van Wham. Computerdeuntjes werden een hit! Orchestral Manouvres in the Dark, Human League en Kraftwerk schiepen een nieuwe stijl in muziek en in uiterlijk. Adam Ant, Duran Duran en Prince droegen make up en zagen er uit als mozart en vertaald naar deze tijd. Schoudervullingen, oversized T-shirts, felle neonkleuren leggings, samengevat: Big Hair, Big shoulders en veel (plastic) sieraden.Mintgroen en andere pastelkleuren.lees verder

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!Creative Commons License

zie ook: