ZOMERROOSTER

bel of mail voor een afspraak
maan, dins, woens, donder, vrij, zat: 09.30-12.00
020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Pilotenstraat 11 1059H Amsterdam


MakeOverFactory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

Elke middag en donderdagavond op afspraak voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 65,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels.

kleding uit de jaren zeventig (70)

Elton John, Gary Glitter, Rod Steward, Nana Mouskouri, Queen, Brian Ferry, Donna Summer, Pussycat en Sailor trekken aan ons voorbij vergezeld door Penny de Jager en haar showballet.
Televisieseries als Starsky &; Hutch, charlie's angels en Baretta geven ons inspiratie voor soulpijpen afro's en highlights in make-up. Bij films als Saturday Night Fever, ABBA the Movie zat je te swingen in je bioscoopstoel. Films die inspiratie uit de 70's halen zijn Boogienights, Shaft en Studio 54. De paarse tuinoverall was het uniform van de vierde sector, de welzijnssector, maar vooral van het lesbies front. Werkers in de sociale sector waren in de jaren 70 bekend om de spijkerbroek, de trui en vooral de geitenwollen sokken.
En natuurlijk eind jaren zeventig de opkomst van de Punk &; New Wave. Weg met de leefkuil, zeep in je haar en tegen alles, vooral de gevestigde gezapige orde. Do it yourself was het motto.

zie ook:

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!Creative Commons License