OPEN

bel of mail voor een afspraak | call or mail for an appointment :-)
maandag, dinsdag, woensdag 9.30-17.00
monday, tues-, wednesday 9.30am-5.00pm
donderdag 9.30-20.00
thursday 9.30am-8.00pm
vrijdag  9.30-17.00
friday 9.30am-5.00pm
zaterdag 12.00-17.00
saterday 12.00am-5.00pm

CONTACT

020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Pilotenstraat 11 1059H Amsterdam


MakeOverFactory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

Elke middag en donderdagavond op afspraak voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 65,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels.

Swinging Sixties

home | feest | sixties I

Kostuumgeschiedenis

Er ontstaat een mix van strakke Mary Quant-jurkjes met grafische motieven, oosterse invloeden bij de hippies en romantische terug naar de 30's bij BIBA. Londen is the place to be. De mannenmode zal nooit meer hetzelfde zijn; heren gaan met oranje overhemd, psychedelische das en plateauzolen naar kantoor. Space Age in de architectuur: in woninginrichting worden bolvormen en plastic gebruikt. Andy Warhol en Roy Lichtenstein zijn beroemde Pop-art kunstenaars. Er is geld voor drugs in overvloed en er word veel gefeest met vloeistofdia's en lichteffecten. Films die inspiratie uit de sixties halen zijn Austin Powers, Hair, De wrekers, Ja Zuster Nee Zuster, The Doors en Almost Famous.

flower power, the peace and love generation

LSD, Mary Quant, Pop-art, Biba, Barbarella, Andy Warhol, Hippies, Flower Power, Psychedelic, the Beatles, Easy Rider, Afro's, Black Power, Provo, Woodstock, Hair.

zie ook:

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!Creative Commons License