2019 alleen nog open op Maandag 30 december! 2019!

We werken op afspraak! call or mail for an appointment :-).
Only open on Monday the 30th of december!
After our big move and a very bizzy festive season we're taking a little break before 2020. Thank you and we hope to see you soon!

CONTACT

020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Aalsmeerderweg 103-T 1432CJ Aalsmeer
inrit bij 101, achter de DHL

Makeover Factory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

Voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 70,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels. Wifi en een lekker kopje thee.

Swinging Sixties Feest

home | feest | sixties I

Kostuumgeschiedenis

Welvaart en voorspoed in de jaren zestig, mannen op de maan, Phil Bloom bloot op de tv. Provo's en feministes, Hippies en drugs. Actie wordt er gevoerd voor milieu, mensenrechten en vrije sex. Popgroepen als the Beatles, the Rolling Stones, the Who, The Mamas and the Papas, the Supremes, Janis Joplin, Jimi Hendrix en The Doors met Jim Morrison treden op bij grote openlucht concerten, bekend en berucht is Woodstock en ons eigen Kralingen. Films als Easy Rider, Barbarella, Yellow Submarine en Space Odyssey beïnvloeden de mode. Alles mag en alles kan.

Mad Man

De succesvolle tv-serie heeft veel gedaan voor het hip en bekend maken van het begin van de jaren zestig. Strakke pijpen en kleine hoedjes voor de mannen, zoals de Ratpack. En pillbox en mantelpakje voor de vrouwen, zoals Jacky O.

black power, black & beautiful

In de states komt de Black Power op in de getto's met poppy soul uit Motown, het label uit motertown Detroit, zoals de Supremes en de stampende soul van Stax uit het zuiden zoals Wilson Pickett.... De burgerechtenbeweging krijgr vleugesl met Martin Luther King en de militante Malcolm X. Overal hangt revolutie in de lucht nog steeds een bekend icoon is Che Guevara. lees verder

zie ook:

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!