OPEN

bel of mail voor een afspraak | call or mail for an appointment :-)
maandag, dinsdag, woensdag 9.30-17.00
monday, tues-, wednesday 9.30am-5.00pm
donderdag 9.30-20.00
thursday 9.30am-8.00pm
vrijdag  9.30-17.00
friday 9.30am-5.00pm
zaterdag 12.00-17.00
saterday 12.00am-5.00pm

CONTACT

020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Pilotenstraat 11 1059H Amsterdam


MakeOverFactory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

Elke middag en donderdagavond op afspraak voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 65,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels.

home | feest | twenties I

Dit is een klassiek verkleedthema, je ziet er chique en stijlvol uit en je kan je uitleven in charleston dansen en maffia blikken. De vrouwen kunnen lekker zwierige jurkjes aan en met parelkettingen zwaaien en de mannen stoere hoeden en mooie pakken dragen en dreigen met een revolver.

Dresscode twenties

Voor de heren pakken met een streepje, hoed, bretels en vest. Voor de dames, kort kapsel, haarband, rechtvallende jurkjes met spaghettibandjes tot de knie en lage schoenen.

Kostuumgeschiedenis

In de jaren twintig gooien de dames hun corsetten weg, roken in het openbaar, dragen de eerste broeken en korte kapsels. De suffragettes gaan de straat op, de eerste feministische golf! Ze dansen op jazz in Chanel en Dior. De charleston is geboren. Er is geld en de mannen kleden zich stijlvol en dandy is de look. De eerste auto's worden in felle kleuren en gepolijst geshowd. Behalve dan de eerste T-fordjes; in alle kleuren verkrijgbaar als het maar zwart is. Het is gezien worden en party's afgaan. Films als Bonnie & Clyde, The Sting, The Cotton Club, The Godfather en The Great Gatsby vormen nog steeds een inspiratie bron voor deze look. Ikonen uit deze tijd zijn Al Capone, Marlene Dietrich, Betty Boop, Coco Chanel, Charlie Chaplin, Rudolph Valentino, Josephine Baker met haar bananenrokje. lees verder
get inspired by the movies.

zie ook:

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!Creative Commons License