pinup, lingerie & burlesque

OPEN

bel of mail voor een afspraak | call or mail for an appointment :-)
maandag, dinsdag, woensdag 9.30-17.00
monday, tues-, wednesday 9.30am-5.00pm
donderdag 9.30-20.00
thursday 9.30am-8.00pm
vrijdag  9.30-17.00
friday 9.30am-5.00pm
zaterdag 12.00-17.00
saterday 12.00am-5.00pm

CONTACT

020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Pilotenstraat 11 1059H Amsterdam


MakeOverFactory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

Elke middag en donderdagavond op afspraak voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 65,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels.

pinup, lingerie & burlesque

home | collectie | Burlesque I

Burlesque is een retrostijl, waarbij de pinups en de erotiek van de jaren 30, 40, 50 met een knipoog worden gebracht. Betty Page is een groot voorbeeld uit de jaren vijftig, Dito von Teese is een moderne vamp, compleet met eigen parfum en kledinglijn. Zwoel verlichte nachtclubs, chique lingerie met jarretels en corsetten. Cocktails en striptease met een knipoog. Je kan het vinden bij Madame Risquee, of ga naar een voorstelling van Wilma Bakker van Blond & Blauw, zij geeft fraaie personificaties als Marlene Dietrich en Greta Garbo. Zij treedt onder andere op in Paleis van de weemoed, waar je onder het genot van een hapje en drankje van een avond vol variété kan genioeten. Of bezoek de feestjes van Razzin', in de jaren twintig stijl met het zwoele nachtclubsfeertje van de Speakeasy. Meer over Burlesque in Amsterdam.

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!Creative Commons License