MakeOverFactory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

bel of mail voor een afspraak, passen op afspraak na 13.00 maan, dins, woens 09.30-17.00
don 09.30-20.00
vrij 09.30-17.00
zat 12.00-17.00 selfservice voor styling & op afspraak voor partypeople
020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Pilotenstraat 11 1059H Amsterdam


Elke middag en donderdagavond op afspraak voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 65,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels.

Verkleedkist voor Kinderfeest

Wij stellen op uw wensen speciaal een kinderkleedkist samen. Verschillende thema's zijn mogelijk. Cowboys & indianen, sprookjes, avontuur etcetera etcetera. Prijs komt rond de 50 euro, je hebt dan voor een partijtje van acht kinderen genoeg verkleedkleren. Je kan natuurlijk altijd met je speciale wensen komen of met grotere (of kleinere) aantal kinderen.

Stylingstock onderdeel van Alternatief Kledingverhuur kinderfeest, open de verkleedwinkel!

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!Creative Commons License