OPEN

bel of mail voor een afspraak | call or mail for an appointment :-)
maandag, dinsdag, woensdag 9.30-17.00
monday, tues-, wednesday 9.30am-5.00pm
donderdag 9.30-20.00
thursday 9.30am-8.00pm
vrijdag  9.30-17.00
friday 9.30am-5.00pm
zaterdag 12.00-17.00
saterday 12.00am-5.00pm

CONTACT

020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Pilotenstraat 11 1059H Amsterdam


MakeOverFactory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

Elke middag en donderdagavond op afspraak voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 65,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels.

collectie | hoeden I | hoeden II

alpino

De alpino is een zwarte nauwsluitende pet met bovenop een steeltje. Bekende alpinopet dragers zijn Koot en Bie van het Simplisties verbond. En verder elk cliché-mannetje uit frankrijk: alpino, stokbrood onder de arm (of Le Monde).

baret

De baret, net zoals de alpinopet, een ronde vorm, vaak schuin gedragen op het hoofd, met een oorsprong uit het leger.

fedora

Vilten hoed met brede rand en ingedeukte top. Type Indiana Jones.

fez

Het hoofddeksel heeft zijn naam te danken aan Fez in Marokko. Gemaakt van vilt, de vorm is een iets smaller toelopende cilinder met een kwastje bovenop. Bekend geworden in Turkije onder Atatürk als modern alternatief voor de tulband. Een van de meest bekende fez-dragers was natuurlijk de britse komiek Tommy Cooper.

bronnen:
geschiedenis van de fez

pillbox

Hoedje in de vorm van een pillendoosje, rond met een recht randje. très Jacky O.

schuitje

Een schuitje is een hoofddeksle zoals vaak gedragen wordt door stewardesses en hostesses, een schuin gedragen. Als je het hoofddeksle omdraait krijg je de vorm van een schuitje. IN militaire kringen bekend als kwartiermuts.

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!Creative Commons License