MakeOverFactory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

bel of mail voor een afspraak, passen op afspraak na 13.00 maan, dins, woens 09.30-17.00
don 09.30-20.00
vrij 09.30-17.00
zat 12.00-17.00 selfservice voor styling & op afspraak voor partypeople
020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Pilotenstraat 11 1059H Amsterdam


Elke middag en donderdagavond op afspraak voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 65,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels.

Folklore

home | collectie | folkore | folklore II

eens in de zoveel tijd komen de bonte zigeunerjurken weer terug, de geborduurde lijfjes uit bijvoorbeeld Rusland, het mysterieuze, ondoorgrondelijke verre oosten. De primitieve tekens van de aboriginals. De diepe kleuren uit het Midden Oosten, met de kaftans en de sluiers. Folklore met veel cowboys, indiananen, indianenprinses Pocahontas, oud-hollandse kleding en klederdrachten, tiroler kostuums, russische folklore.

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!Creative Commons License