2019 alleen nog open op Maandag 30 december! 2019!

We werken op afspraak! call or mail for an appointment :-).
Only open on Monday the 30th of december!
After our big move and a very bizzy festive season we're taking a little break before 2020. Thank you and we hope to see you soon!

CONTACT

020-7609660
info@makeoverfactory.nl
Aalsmeerderweg 103-T 1432CJ Aalsmeer
inrit bij 101, achter de DHL

Makeover Factory: have fun in The Biggest Walk-in Closet!

Voor events, partypeople, glamour, samplers, doorbitches, drag, dress up club, Make-overs, fotoshoots, special costumes. Dresscodestress? Wij weten raad! Standaardoutfit van top tot teen gestyled is 70,-.
Grootste walk-in closet van Amsterdam en omstreken.

's Ochtends is het selfservice voor styling. Als je wilt laten weten wanneer je komt dan kunnen we rekening met je houden. 020-760-9660. Klaarhangen, prestyling van te voren via de mail.

StylingStock: by stylists for stylists

Grootste stock van nederland, vintage, haute couture, fifties, sixties, beroepskleding, accessoires, prestyling, doorpastarief, prijsafspraak bij grote produkties. Doorpassen met kleedkamers en fotohoek met make-upspiegels. Wifi en een lekker kopje thee.

Folkloristische gewaden

home | collectie | folklore I

Oostenrijkse feestkostuums voor de Oktober bierfeesten, de dirndls en de lederhosen. Volendammer klederdracht voor de oudhollandse themafeestjes, surinaamse klederdracht voor de keti koto. Sheiks, sultans en buikdanseressen voor feestjes uit oosterse sferen en geisha's en shari's voor het verre oosten.
Folklore is natuurlijk een heel breed gebied en omvat veel verschillende begrippen. Bepalend voor ons is de geografische oorsprong van een kledingstijl en een al dan niet religieuze functie die aan de kleding wordt toegekend. Dirndl, volendams klederdracht, boerka, kilt, kaftan, koto, angisa, over de hele wereld hebben de mensen hun eigen vorm aan kleding gegeven. Folklore is en blijft een terugkerend thema in de mode.
lees verder op folklore II

Feest-outfit € 65,--

Een complete outfit kost je 65 euro, vooraf contant te betalen en de borg is ook 65 euro. Als je wil huren mail dan voor een afspraak met je wensen en je maten. Wij hebben ook grote maten, vraag ernaar! Als je bijtijds bent passsen we ook aan.
Galakleding en antiek is 65 euro in verband met stomerijkosten!